Miért praktikus a Travel system babakocsi?

A bababoltok babakocsi kínálata végtelennek tűnik, legalábbis ami a színt, mintát, koncepciót és árkategóriát illeti, emiatt nehéznek tűnik a választás. Cikkünkben bemutatunk egy praktikus darabot, a Travel system babakocsit.

A Travel system babakocsit úgy képzeljük el, hogy a babakocsi vázára egy autósülés adapter segítségével rá tudjuk rögzíteni az autós hordozót. Mindenképpen praktikus, ha sokat utazunk autóval, hiszen elég a vázat betennünk a csomagtartóba, amelyre egyetlen mozdulattal ráerősíthetjük a babahordozót. Ezzel a koncepcióval tehát egyszerre kapunk babakocsit és babahordozót, emiatt meglehetősen pénztárcabarát, hiszen nem külön kell megvásárolni az egyes elemeket. A Travel system babakocsik újszülött kortól használhatók egészen 3-4 éves korig, vagy 15 kg súlyig. A babahordozó rész 15 hónapos korig vagy 13 kg-ig alkalmazható, utána le tudjuk cserélni a sportkocsi funkcióra.

Mindenképpen érdemes egy Travel system rendszerű babakocsiban gondolkodni, mert könnyen mozoghatunk a babával anélkül, hogy fel kellene ébreszteni.