Hogyan alapítsam meg a cégemet?

A saját cég függetlenséget jelent, a kreativitás határtalanságát, az egyéni időbeosztást. Legalábbis mindannyian azért döntünk a cégalapítás mellett, mert abban reménykedünk, hogy így lesz.
Viszont azért nem olyan egyszerű mindez, mint ahogy azt gondolná az ember elsőre. Számos olyan buktatója van a cégalapításnak, melyre nem is gondolunk elsőre, sőt, talán nem is értünk mindenhez, ami szükséges ahhoz, hogy jogilag és gazdaságilag is mindennek megfeleljen a cégünk.
Bár persze a cégalapítás többről szól, mint egy jó ötlet forradalmasításáról, jó, ha tájékozódunk minden téren, hogy ne tudjanak becsapni minek. De végülis ma már nem kell profinak lennünk ahhoz, hogy elindítsuk a cégünket, elég, ha lelkesek vagyunk, és szeretnénk tanulni. Addig is számos olyan szolgáltatás létezik, melyek segítenek az alapítás jogi és a gazdasági oldalában. Érdemes segítséget kérni az ilyen vállalkozásoknál, mivel mindig felkészültek, tájékoztatnak a jelenlegi jogszabályokról, és idő közben is segítenek, ha változások állnának be a rendeletekben.