„Fog”szabályok baba-mama módra, avagy óriási kismama akció a Hedent Fogászaton!

Hedent fogászatGyermeket vár? Vagy még csak gondolkodik a gyermekvállaláson? Nagy felelősség! Felkészült rá, hogy ilyenkor nemcsak ennie, hanem egészségesnek lennie is két ember helyett kell? A Hedent Mosolyközpont és Fogászat azért dolgozik, hogy a várandósság valóban az Ön legboldogabb időszaka legyen!

A várandós nők fogbetegségei súlyosan károsíthatják a magzat, majd az újszülött szervezetét. A rossz fogak és a nem megfelelő szájhigiénia különböző betegségeket, fertőzéseket okozhatnak, amelyek következményei a magzatra nézve végzetesek is lehetnek.

Egy egyszerűnek mutatkozó fogkő, és az ebből kialakuló ínygyulladás például vetéléshez vagy koraszüléshez vezethet, de az újszülött súlyos rendellenességekkel is születhet, ha a szájbaktériumok az anya vérpályájába kerülve eljutnak a méhlepénybe.

Előzze meg a bajt, legyen gondos édesanya! Ha a terhesség előtt elmulasztotta leszedetni fogköveit, most mindenképpen pótolja, amíg még nem késő! Nem kell a fúró hangjától és a fogorvostól tartania! A Hedent Fogászatán gyorsan, egyszerűen, fájdalom nélkül, mindenféle kockázatoktól mentesen szabadulhat meg a fogkövektől, ráadásul MOST AKCIÓSAN!

A Hedent Mosolyközpontban kismama akciónk keretében ultrahangos fogkő eltávolítást kínálunk 20% kedvezménnyel: 15.000 Ft helyett csak 12.000 Ft-ért! Szakembereink ráadásként ingyenes, kifejezetten kismamáknak szóló szájápolási tanácsadást is tartanak Önnek! Vegye igénybe fogorvosaink segítségét, és biztosítsa gyermeke egészséges jövőjét!