2019 legjobb személyi kölcsön ajánlatai

2019-ben a személyi kölcsön iránti igény tovább növekszik. Ha hitel kell, továbbra is a személyi kölcsön a lehető legjobb megoldás. Nem véletlen, hogy ez a hitel forma a legkelendőbb, hiszen egészen kis összegtől, akár 10 millió forintig is igényelhető, ezáltal igen széles körben fedi le az emberek igényeit.

Miben rejlik a személyi kölcsön népszerűsége?

Egy személyi kölcsön legfontosabb és legjobb tulajdonsága a szabad felhasználás. Tehát ha Önnek új autó kellene, vagy lakást vásárolna nyugodtan megteheti, az elköltött pénzzel nem kell elszámolni a bank felé. Pozitív tulajdonságai közé tartozik még, hogy:

  • fix törlesztőrészlettel rendelkezik
  • a havi törlesztő alacsonyan tartható
  • nem csak a havi törlesztő, a THM is kedvező
  • szinte bárki igényelhet
  • hamar folyósításra kerül
  • nem szükséges a kiválasztott bank ügyfelének lenni, bárhol igényelhető személyi kölcsön
  • akár már 100 ezer forinttól is igényelhető

Legjobb személyi kölcsön ajánlatok 2019 év elején.

Az igények minden ember számára eltérőek lehetnek, a személyi kölcsön ajánlatokat is ennek megfelelően kereshetjük. Összegtől és futamidőtől függően válogathatunk, minden kategóriában találunk olyan hitelintézetet ami kiemelkedően jó ajánlatot ad.

Amennyiben csak igen kis összegre van szükségünk, tehát 100-400 ezer forint kellene áthidaló megoldásként, kétség kívül a legjobb megoldást az OTP bank és Provident bank nyújtja. 100 ezer forint kizárólag az OTP banktól vehető fel jelenleg, és 400 ezer forint határig a Provident alig 11% THM-el ad hitelt.

1 és 7 millió forint közötti összegnél jellemzően a Raiffeisen Bank adja a legjobb ajánlatokat alig 9%-os THM-el. 7 millió forint felett a legjobb személyi kölcsön ajánlatai az OTP bank, Erste Bank és K&H Bank büszkélkedhet 7-9% THM-el.